Adri van Zundert (links), de initiatiefnemer van Low Budget Bikes, en Sjon van der Hoeven, de man met de gouden handjes die de fietsen opknapt (archieffoto).
Adri van Zundert (links), de initiatiefnemer van Low Budget Bikes, en Sjon van der Hoeven, de man met de gouden handjes die de fietsen opknapt (archieffoto).

Fietsenproject maakt kans op steun van Rabobank

Low Budget Bikes de Liemers doet mee aan de Rabobank Arnhem Clubkas Campagne, waarmee de bank het verenigingsleven in haar werkgebied ondersteunt. De oproep vanuit het project aan Rabobankleden luidt: stem op ons!

Het fietsenproject Low Budget Bikes, gevestigd aan de Noordelijke Parallelweg in Westervoort, is in het leven geroepen door diaken Adri van Zundert van de katholieke kerk. Oude fietsen worden opgeknapt en gratis beschikbaar gesteld aan mensen die het niet zo breed hebben, zoals migranten en mensen in de bijstand. Het project hoopt nu een graantje mee te pikken uit de pot met 200.000 euro van de Rabobank Arnhem Clubkas Campagne 2019. Hoeveel het wordt hangt af van het aantal stemmen dat Low Budget Bikes krijgt van Rabobankleden. Dat zijn mensen die bij die bank bankieren en zich hebben aangemeld als lid. Zij kunnen stemmen in de periode van 2 t/m 16 september. Stemgerechtigde leden ontvangen voorafgaand aan de stemperiode een code en uitleg over de campagne.

Het moge duidelijk zijn dat iedereen die bij het project is betrokken, hoopt dat Raboleden hun stem niet verloren laten gaan en stemmen op Low Budget Bikes. Zodat straks nog meer mensen van een gratis fiets kunnen worden voorzien.

Meer berichten