Schilderen kan iedereen leren, al zal de een altijd meer begaafd blijken te zijn dan de ander.
Schilderen kan iedereen leren, al zal de een altijd meer begaafd blijken te zijn dan de ander. (Foto: José Lorx)

Kreatieve Kring presenteert programma tijdens open dag

In september hervatten veel verenigingen hun activiteiten. Zo ook Kreatieve Kring Westervoort. Gelijk op de eerste dag van de maand, zondag 1 september, is er een open dag.

De open dag staat helemaal in het teken van de presentatie van het cursusprogramma voor het nieuwe seizoen 2019-2020. Aan het samenstellen van het programma is hard gewerkt en zoals ieder jaar is er sprake van een grote diversiteit. Naast de vertrouwde cursussen, zoals tekenen/schilderen (ook aquarel/pastel), boetseren/keramiek, beeldhouwen, kunstbeschouwing en fotografie, is een ambachtelijke cursus glas-in-lood toegevoegd. Nieuw zijn ook de korte cursussen 'zelf schrijver worden' en 'tekenen, de basis', en de workshops 'naïef schilderen' en 'hundertwasser'.

Tijdens de open dag zijn de docenten die de cursussen gaan geven aanwezig. Er kan informatie worden ingewonnen, uiteraard onder het genot van een kop koffie of thee. Ook de atelierruimtes in Kulturhus De Nieuwhof zijn open. De toegang is gratis. Meer informatie is te vinden op de site www.kreatievekringwestervoort.nl of telefonisch bij Riky Rothengatter, 026 311 96 59. Via deze kanalen kan ook worden ingeschreven. Het adres van Kulturhus De Nieuwhof in Westervoort is Rivierweg 1.

Meer berichten