Moonyard.
Moonyard.

De Lantaern opent nieuw seizoen met Moonyard

Zaterdag 7 september is het weer zover. Dan opent Muziekcafe De Lantaern in Zevenaar haar deuren weer voor een nieuw muzikaal seizoen waarin elke zaterdagavond live muziek te zien en te horen valt. Te beginnen met de Achterhoekse rockband Moonyard. Deze vierkoppige band speelt bekende covers van gerenommeerde rockbands afgewisseld met frisse eigen nummers. Aanvang 20.30 uur. Entree: € 10,00.

Moonyard is wereldberoemd in de Achterhoek en ver daar buiten. De (retro) rockband bestaat al weer 12,5 jaar. De bandleden hebben in de loop der jaren een hechte band opgebouwd. Muzikaal vullen ze elkaar perfect aan. Dit is dan ook te horen op de EP ‘Peal a key day’ die Moonyard in april van dit jaar heeft uitgebracht. Op deze EP is ook de snaredrum te horen die Cesar Zuidewijk van de Golden Earing bespeelde tijdens de opname van ‘Radar love’. Maar nu bespeelt door de drummer van de rockband zelf: Gerton Eijkelkamp. De rest van de bandleden zijn: zanger/gitarist Stef Woestenenk, toetsenist Henk Buiting en bassist Hans Hoog Stoevenbelt. Het draait bij Moonyard om vriendschap en creativiteit. Ze hebben een duidelijk herkenbare eigen sound van blues en soul.

Kortom voor een avondje genieten van retro rock en misschien wel dansje wagen moet u op 7 september in Muziekcafe De Lantaern zijn. Uiteraard staat het team van vrijwilligers ook het nieuwe seizoen weer garant voor een gastvrij ontvangst en een vriendelijk woord.

Meer berichten