Fanfare OBK houdt rommelmarkt

Fanfare OBK houdt vrijdag 16 augustus tijdens de zomerfair van Westervoort in Beweging zoals elk jaar gebruikelijk weer een rommelmarkt op de parkeerplaats voor de Werenfriedkerk in de Dorpstraat.

"Bent u van plan om de in de vakantie de zolder of de schuur op te ruimen en nog bruikbare spulletjes weg te gooien dan kunnen wij ze goed gebruiken", meldt Willem Wegelaar namens de muziekvereniging in een persbericht. "Maak een afspraak met Annemarie Witjes 026-8441357 of Willem Wegenaar 026 311 4626 voor het ophalen van de spulletjes. U kunt ook mailen naar info@obk-westervoort.nl. Wij nemen dan contact met u op voor het ophalen van de spullen." Het gaat hier alleen om kleine handzame spullen. Grote spullen zoals bankstellen, bedden, tafels, fietsen, en piano's en dergelijke mogen niet op de zomerfair worden verkocht. OBK huurt een kraam op de Westervoorts braderie om deze spulletjes nieuw leven in te blazen.

De opbrengst van de verkoop komt geheel ten goede aan de jeugdopleiding van OBK en het instrumenten- en uniformenfonds van de vereniging.

Meer berichten