Ook twee tegenstanders kunnen Loo-aanvoerder Niels Mattijssen niet afstoppen in de promotiewedstrijd tegen RKPSC.
Ook twee tegenstanders kunnen Loo-aanvoerder Niels Mattijssen niet afstoppen in de promotiewedstrijd tegen RKPSC. (Foto: Rene Nijhuis)

Bekerloting: DVV tegen Loo

In de groepsfase van de bekercompetitie treffen het zondagteam van DVV en Loo elkaar. Beide vorig seizoen zo succesvolle ploegen zijn door de KNVB in een poule met verder nog derdeklasser DVOL uit Lent en vierdeklasser Overasseltse Boys ingedeeld.

Alleen de poulewinnaar plaatst zich voor de volgende ronde van de strijd om de districtsbeker. De bekercompetitie start in het weekend van 31 augustus en 1 september. Het is nog niet bekend wanneer de derby tussen DVV en Loo gespeeld gaat worden en wie er thuis speelt.
SC Westervoort is in een sterke poule terecht gekomen. De Westervoortse vierdeklasser treft met het Arnhemse Eldenia en HAVO uit Haalderen twee derdeklassers en speelt ook nog tegen vierdeklasser RODA'28 uit Winssen.

Ook Groessen treft twee ploegen die een klasse hoger spelen: de buren van OBW uit Zevenaar en vv Ewijk. De nieuwe fusieclub FC Bergh uit 's-Heerenberg is de derde opponent.

Het zaterdagteam van DVV speelt tegen de sterke derdeklasser VIOS Vaassen en het gepromoveerde Eerbeekse Boys en treft met dorpsclub Wodanseck uit Wodanseck ook een andere vierdeklasser.

De indeling van tweedeklasser AVW'66 was al bekend, de formatie uit Westervoort strijdt met DCS Zevenaar, DTS'35 Ede en RKHVV uit Huissen om twee plaatsen in de volgende bekerronde.

Meer berichten