Vorig jaar bracht Magiër Marcello de harten van de kinderen op hol.
Vorig jaar bracht Magiër Marcello de harten van de kinderen op hol. (Foto: Pablo van Dick)

Gratis Kindervoorstelling Poppentheater Kierewiet

Op vrijdag 16 augustus is het groot feest tijdens de Kindermiddag bij Eet-Lokaal Café Restaurant & Zalen. Poppentheater Kierewiet verzorgt deze laatste vrijdag van de zomervakantie een leuke voorstelling in de binnentuin van Eet-Lokaal.

Susanne Vroom is de poppenspeelster achter Kierewiet en maakt speciaal voor deze middag een leuk boeiend verhaal. Naast een voorstelling van het Poppentheater kunnen kinderen heerlijk knutselen, kleuren, spelletjes spelen en kun je worden geschminkt in je favoriete creatie. Voor elk kind is er een gratis pannenkoek en ranja.

Toegang tot deze kindermiddag is geheel gratis, reserveren is wel verplicht in verband met de beperkte ruimte. Kinderen hebben alleen toegang onder toezicht van een of meerdere volwassenen. Je hoeft dus niet alleen te komen, we hopen dan ook dat je ook je papa / mama, opa / oma en je vriendjes en vriendinnetjes meeneemt naar deze unieke Kindermiddag. Het belooft een beregezellige middag te worden waarbij de kinderen heerlijk ontspannen worden vermaakt. De toegang is voor jong en oud gratis, voor de kinderen is er gratis ranja en een pannenkoek. De ouders / begeleiders kunnen zonder zorgen genieten van het terras. Heb je zin in een heerlijke kindermiddag in de binnentuin op Landgoed Huis Sevenaer?

Op vrijdagmiddag 16 augustus begint de Kindermiddag om 11:00u en het duurt tot ongeveer 14:00u. We vinden het leuk als je komt, maar het is belangrijk even te reserveren. Stuur een mailtje naar info@eet-lokaal.com of bel 0316-242409.

Meer berichten