Het nieuwe aanbod omvat ook schildercursussen.
Het nieuwe aanbod omvat ook schildercursussen.

Programmaboekje Kreatieve Kring Westervoort is uit

Het nieuwe cursusprogramma gaat in september in en biedt een breed scala aan lang- en kortlopende cursussen en workshops: van tekenen/schilderen, beeldhouwen en keramische vormgeving tot kunstbeschouwing, glas in lood en fotografie. Nieuw zijn de korte cursussen 'Zelf schrijver worden' en 'Tekenen, de basis', en de workshops 'Naïef schilderen' en 'Hundertwasser'.

Alle cursussen en workshops worden gegeven door enthousiaste en vakbekwame docenten. Er wordt gewerkt in een gezellige, ontspannen sfeer in niet te grote groepen. De Kreatieve Kring beschikt over moderne atelierruimtes in Kulturhus De Nieuwhof aan de Rivierweg 1 in Westervoort.

Aan de vooravond van het nieuwe seizoen, op zondag 1 september, houdt Kreatieve Kring Westervoort een open dag in Kulturhus De Nieuwhof van 11.00 tot 16.00 uur. Het programmaboekje is ook verkrijgbaar bij het gemeentehuis, de bibliotheek, Kulturhus De Nieuwhof en de cursusadministratie. Kijk voor meer informatie op de website www.kreatievekringwestervoort.nl of bel (ook voor inschrijven) met Riky Rothengatter, telefoon 026 311 96 59.

Meer berichten