Enkele jeugdige hoofdrolspelers op saxofoon.
Enkele jeugdige hoofdrolspelers op saxofoon.

'OBK presenteert jeugd' tijdens voorjaarsconcert

Fanfare OBK uit Westervoort verzorgt zaterdag 25 mei haar voorjaarsconcert in Zalencentrum Wieleman. Het concert heeft als titel 'OBK presenteert jeugd'.

De jeugd heeft de toekomst is een cliché, maar Fanfare OBK realiseert zich als oudste vereniging van Westervoort terdege dat het aantrekken van en aandacht besteden aan jeugd de enige bestaansvoorwaarde is voor een vereniging anno 2019. OBK heeft een grote groep jeugd in haar orkest tussen 14 en19 jaar, die aanstaande zaterdag tijdens het voorjaarsconcert de regie gaat voeren. De jonge muzikanten hebben namelijk het volledige programma na de pauze samengesteld. Van een Nederlandse medley tot Queen en van Mexicaanse tot bigband muziek.

"Tijdens de repetities voor dit zeer gevarieerde concert is al gebleken dat ook de 'oudere' muzikanten zich erg goed konden vinden in de smaak van hun jongere collega-muzikanten" aldus voorzitter Ronnie Gerretzen van OBK.

Het belooft volgens hem een prachtige avond te worden met muziek, zang en een afterparty in het café van Wieleman met live muziek.

De aanvang is zaterdag 19.30 uur. De entree is 7,50 euro en voor jongeren tot 18 jaar 5 euro.

Meer berichten