Het G-team van voetbalvereniging Sportclub Westervoort.
Het G-team van voetbalvereniging Sportclub Westervoort.

G-team SC Westervoort zoekt nieuwe begeleiders

Sportclub Westervoort is een van de weinige voetbalclubs in de regio die G-voetbal aanbiedt. Voetbal voor mensen met een handicap. Om het elftal in het nieuwe seizoen te laten voortbestaan zijn nieuwe begeleiders nodig.

Het G-voetbal telt verspreid over het land zo'n 5.000 beoefenaars. Westervoort haakte jaren geleden al aan en is er steeds in geslaagd het elftal overeind te houden. Nu echter staat de club voor een uitdaging. Na dit seizoen stoppen de trainer van het team en enkele begeleiders. Westervoort is daarom een zoektocht begonnen naar vervangers. Voorzitter John Kemper: "Het zou doodzonde zijn als we het team moeten terugtrekken omdat er te weinig ondersteuning is. Die jongens hebben zoveel plezier in het spelletje."

Westervoort zoekt een trainer voor de training op een doordeweekse avond (nu op woensdag) en voor de wedstrijden op zaterdag. Daarnaast één of twee begeleiders die de trainer ondersteunen, contact onderhouden met de KNVB en zorgen voor de administratieve afhandeling van wedstrijden. Ze worden ingewerkt door de vertrekkende mensen.

Meer informatie bij Willem van Bussel (telefoon 026 311 43 07) of John Kemper (06 2355 9312). Mailen kan ook: bestuur@scwestervoort.nl.

Meer berichten