Foto: Eddy de Wild

Hotel Hommelus in Groessen

Het vernieuwde Dorpshuis Groessen is 24, 25 en 26 mei omgetoverd tot een echt hotel: Hotel Hommelus. Zoals de naam al doet vermoeden is daar van alles aan de hand. Na een vrij onschuldig begin waarin het publiek kennis maakt met het hardwerkende personeel en alle bijzondere gasten ontrolt zich een grappig, soms spannend en soms hilarisch verhaal dat uiteindelijk eindigt in totale chaos en een verrassende ontknoping.

Hotel Hommelus is een vrolijk toneelstuk, met zeer uiteenlopende karakters: de zakelijke en vergeetachtige Karin runt samen met haar ordinaire en altijd rokende zus Anita het hotel. Samen met Annie, de ietwat domme werkster en Freek, de altijd vrolijke bediende en kok proberen ze het de gasten naar de zin te maken. De bijzondere gasten maken het hun daarbij niet makkelijk. Een vrolijk spel, met zeer uiteenlopende typetjes en vol vaart en komische ontwikkelingen.

De spelers van Das Mooi zorgen voor een heerlijk avondje of middagje uit.

Belangstellenden kunnen er bij zijn op vrijdagavond 24 mei, zaterdagavond 25 mei of zondagmiddag 26 mei. Aanvang 's avonds om 20.00 uur en zondagmiddag om 14.30 uur. Kaarten kosten 5 euro en zijn te koop bij het Dorpshuis Groessen, Fruitkwekerij de Stokhorst en Bakker Godschalk in Groessen. Kaarten reserveren kan ook via toneelgroepdasmooi@outlook.com en daarna afhalen en betalen bij het Dorpshuis.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden