Battle of the Bands de Liemers.
Battle of the Bands de Liemers. (Foto: Walter Verwaal)

Aanmelden voor derde editie

Zaterdag 18 mei is de start van de derde editie van Battle Of The Bands De Liemers. De winnende band Boogie Nights Band verzilvert die avond hun gewonnen prijs met een optreden bij Grand Café Bij Welling. De professionele band foto (onderdeel van de hoofdprijs) is in februari geschoten. Zaterdag is de dag dat Liemers bands zich weer kunnen aanmelden voor de battle die dit jaar op 7 september zal plaatsvinden.

Liemerse bands, of bands met Liemerse roots kunnen zich aanmelden en vijf bands kunnen een felbegeerd plekje op het podium bemachtigen, waar zij op 7 september hun muzikale talent ten gehore brengen aan een bomvol Remigiusplein.

De afgelopen edities waren er ruim 1500 bezoekers en de organisatoren gaan ervan uit dat ook de derde editie weer een publiekstrekker zal zijn.

Bandleden kunnen zich tot en met juni 2019 melden door een mail te sturen naar battleofthebands.deliemers@gmail.com. Vervolgens neemt het Battle-team dan contact op om de aanmelding volledig te krijgen. Begin juli zal bekend worden welke bands om de titel gaan battlelen op 7 september aanstaande.

Wie bij de aftrap van het nieuwe seizoen wil zijn op 18 mei aanstaande is vanaf 20.30 uur van welkom bij Grand Café Bij Welling aan het Remigiusplein. De toegang is gratis. Op de foto van Fotic Walter Verwaal de band Boogie Nights Band.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden