Tekstschrijfster Pauline Brouwer, vormgeefster Lyan Kerkhoffs en eindredacteur Monique Disteli (vlnr) met de eerste uitgave van VAN.
Tekstschrijfster Pauline Brouwer, vormgeefster Lyan Kerkhoffs en eindredacteur Monique Disteli (vlnr) met de eerste uitgave van VAN.

VAN: nieuw magazine van Ondernemend Westervoort

VAN. Zo heet het nieuwe magazine van Ondernemend Westervoort. Bladmanager en eindredactrice Monique Disteli is tevreden over de recent verschenen eerste uitgave.

Ondernemend Westervoort had dringend behoefte aan een goed communicatiemiddel. Uitnodigingen en e-nieuwsbrieven bleken slecht te worden gelezen. Daarom grijpt de vereniging nu terug op 'ouderwets' papier. VAN is een magazine van en voor ondernemers, ook niet-leden van de vereniging. "We zijn er druk mee geweest, maar het resultaat mag er zijn. We krijgen veel positieve reacties", aldus Monique Disteli, die ook secretaris is van Ondernemend Westervoort.

VAN is divers samengesteld. Verhalen, rubrieken, nieuwsberichten, columns, fotoreportages, een agenda, voor alles is een plaatsje ingeruimd. Ook de gemeente levert een tekstbijdrage. Het blad wordt gemaakt met vrijwilligers. Alleen tekstschrijfster Pauline Brouwer en ontwerpster Lyan Kerkhoffs krijgen een vergoeding. De kosten moeten op termijn worden betaald uit de opbrengst van advertentieverkoop. Monique: "We hebben een groot bereik in Westervoortse ondernemerskringen. Het kan niet anders of dat gaat respons opleveren."

VAN gaat drie keer per jaar verschijnen.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden