Wachten op de start van Ome Joop's Tour in juli 2018.
Wachten op de start van Ome Joop's Tour in juli 2018.

Gelrepas bestaat 25 jaar

De Gelrepas stelt mensen die het financieel minder hebben in staat tóch deel te kunnen nemen aan een groot aantal sociaal-maatschappelijke activiteiten zoals een dagje uit, het volgen van cursussen, bezoek aan een theater, concerten of lid worden van een sportinstantie.

Bij de gemeenten die de Gelrepas verstrekken horen ook Duiven en Westervoort. Houders van de Gelrepas, die gratis wordt verstrekt, kunnen met korting deelnemen aan bovengenoemde activiteiten, zo ook de deelname aan Ome Joop's Tour 2019.

De Gelrepas bestaat in 2019 25 jaar. 'Wie jarig is trakteert' wordt vaak gezegd en dat doet de Gelrepas dan ook op de 25e verjaardag. In samenwerking met de Dullertsstichting mogen basisschool leerlingen van gezinnen die beschikken over de Gelrepas dit jaar, 2019, GRATIS mee met Ome Joop's Tour.

Gezinnen die in het bezit zijn van de Gelrepas waarvan de kinderen al hebben ingeschreven én hebben betaald voor de editie van 2019, krijgen het inschrijfgeld teruggestort door Ome Joop's Tour.

Meer informatie over de Gelrepas op www.gelrepas.nl. Aanmelden voor Ome Joop's Tour kan nog steeds op http://bit.ly/OJT2019.

Met ruim 150 kinderen in de leeftijd van 9 tot en met 13 jaar fietst Ome Joop's Tour door Nederland. De tiendaagse jeugdwielerronde betekent veel voor hen: even weg uit de dagelijkse beslommering, samen met leeftijdgenootjes respectvol genieten en lekker vakantie vieren.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden