De Rabobank Arnhem en Omstreken hecht veel waarde aan de lokale leefbaarheid en ondersteunt daarom verenigingen en stichtingen in haar werkgebied.
De Rabobank Arnhem en Omstreken hecht veel waarde aan de lokale leefbaarheid en ondersteunt daarom verenigingen en stichtingen in haar werkgebied.

Rabo Clubkas Campagne: twee ton voor verenigingen

Rabobank Arnhem en Omstreken ondersteunt ook dit jaar clubs financieel met de Rabobank Clubkas Campagne. In de pot zit een bedrag van 200.000 euro voor verenigingen en stichtingen in de regio Arnhem.

Verenigingen en stichtingen die bankieren bij de Rabobank en voldoen aan de voorwaarden kunnen zich met een concreet doel inschrijven. Vervolgens bepalen de leden van de bank dit najaar waar het geld naar toe gaat. Ieder lid van de bank (ouder dan 12 jaar) ontvangt vijf stemmen, waarvan zij er maximaal twee op dezelfde vereniging of stichting mogen uitbrengen. Hoe meer stemmen, hoe hoger de financiële ondersteuning voor de betreffende vereniging of stichting.

De Rabobank Arnhem en Omstreken hecht veel waarde aan de lokale leefbaarheid en ondersteunt daarom verenigingen en stichtingen in haar werkgebied. De inschrijving voor verenigingen begint op 1 mei en de feitelijke stemperiode is van maandag 2 september tot en met maandag 16 september 2019.

Alle informatie over de Rabobank Clubkas Campagne én de mogelijkheid om in te schrijven is te vinden op de website: www.rabo.nl/arnhem/clubkas. Inschrijven kan tot en met 10 juni.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden