De expositie is te bezichtigen van zaterdag 11 mei tot en met zondag 9 juni in eerst Huize Vredenburg en daarna in grand café/restaurant Huis ter West.
De expositie is te bezichtigen van zaterdag 11 mei tot en met zondag 9 juni in eerst Huize Vredenburg en daarna in grand café/restaurant Huis ter West.

Expositie van Weefcollectief

Vanaf 10 mei houdt de Stichting Kunstwerk Westervoort een expositie van het weefcollectief Metamorfose. De expositie wordt geopend op vrijdag 10 mei om 19.30 uur in Huize Vredenburg in Westervoort.

De weefsters hebben dit thema elk op hun eigen manier opgepakt, bestudeerd, van alle kanten bekeken en de garens laten spreken. De expositie laat dan ook een grote verscheidenheid aan weefwerk zien. Het weefcollectief Metamorfose bestaat uit acht weefsters die om de zes weken samen komen en elkaar inspireren tot nieuw weefwerk. Een ieder in de groep heeft zijn eigen stijl en voorkeur voor bepaalde materialen. Er wordt gewerkt met katoen, wol, linnen, polyester, koperdraad en paardenhaar, zowel twee- als driedimensionaal. De groep bestaat uit Paulien van Asperen, Tony van den Berg, Thera Berkhout, Ank Hazelhoff, Marijke Jochijms, Lia Rath, Marijke Scheepstra en Nel Vervoorn. Kijk voor meer info op www.weefcollectiefmetamorfose.nl

De expositie is te bezichtigen van zaterdag 11 mei tot en met zondag 9 juni in Huize Vredenburg aan de Klapstraat 112 in Westervoort en in grand café/restaurant Huis ter West aan Zuidelijke Parallelweg 3 in Westervoort.
Zie ook: www.kunstwerkwestervoort.nl en www.hkwestervoort.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden