In voorbereiding op Roparun

Het Ropateam 073 'Liemers for Life' zit vol in de voorbereiding op de Roparun op 8, 9 en 10 juni. In het paasweekend werd er 170 kilometer hardgelopen onder begeleiding van fietsers.

De Roparun is een estafetteloop van meer dan 500 kilometer van Parijs en Hamburg naar Rotterdam. Deelnemers lopen of fietsen in teamverband, met als doel geld op te halen voor mensen met kanker. Het motto van de actie is: 'Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven'.

Het 'Liemers for Life'-team doet voor het zesde jaar mee. Voor het eerst wordt niet van Parijs naar Rotterdam gelopen, maar van Hamburg. Het team komt voort uit de Loo Runners. Tegenwoordig maken inwoners van de hele Liemers deel uit van het gezelschap. In totaal 24 personen: acht hardlopers, vier fietsers en twaalf mensen in de begeleiding. Het 'Liemers for Life'-team zamelt deze maanden op allerlei manieren geld in voor het goede doel. Zaterdag werd een charity-dansavond gehouden in De Ogtent in Duiven. Op de foto de deelnemers die in het paasweekend samen trainden.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden