Foto: Jeanne Weenink

Weenink Loopbaanadvies biedt kosteloos 45 plus ontwikkeladvies

Maak gebruik van het ontwikkeladvies voor werknemers en ondernemers, ouder dan 45 jaar. Het is volledig gesubsidieerd en vraagt slechts een goede motivatie. Het doel van het ontwikkeladvies is om werknemers en ondernemers te stimuleren om de regie over hun loopbaan in eigen handen te nemen.

Het Ontwikkeladvies geeft inzicht in het toekomstperspectief van het huidige werk, de eigen competenties en de toekomstige loopbaanmogelijkheden. Een op maat gemaakt ontwikkeladvies geeft een beter beeld van wat nodig is om gebruik te maken van talenten én een werkleven vol energie.

Hoe werkt het Ontwikkeladvies?
Tijdens een aantal bijeenkomsten ga je in gesprek over persoonlijke kwaliteiten, drijfveren en behoeften en dilemma’s.

Hoe maak ik gebruik van het Ontwikkeladvies?
Meedoen met het Ontwikkeladvies is vrijwillig. Het is dus jouw keuze. Gebruik maken van het advies is eenvoudig en kost niet veel tijd. De enige stap is contact opnemen T: 06-51122200 of E: info@weeninkloopbaanadvies.nl En over de kosten hoef jij je niet druk om te maken. Die worden door Weenink Loopbaanadvies afgehandeld.

Jeanne Weenink van Weenink Loopbaanadvies uit Zevenaar adviseert bedrijven en ondersteunt mensen die om toe zijn aan een volgende stap in hun loopbaan op het gebied van re-integratietrajecten (tweede/derde spoor), loopbaancoaching en outplacement.

Meer berichten