'Liebe in de Gängen' bij Filmhuus Westervoort

Op woensdag 8 mei is bij Filmhuus Westervoort in Huize Vredenburg de originele en hartverwarmende film ´Liebe in den Gängen´ te zien.

Liebe in den Gängen is een zachtmoedig komisch drama over lief en leed tussen de schappen van een levensmiddelengroothandel. Voor de schuchtere Christian, met zichtbare tatoeages die een ruig verleden doen vermoeden, gaat daar een nieuwe wereld open. In één van de gangen ziet hij Marion van de ‘afdeling zoetwaren’ en valt als een blok voor haar. Wanneer zij ineens niet op haar werk verschijnt, vervalt Christian in somberheid en oude gewoontes. Een tragische gebeurtenis op de afdeling maakt duidelijk dat de werknemers tussen de schappen een hechte gemeenschap vormen, een warme band die als familie voelt.

De film begint om 20.00 uur. Huize Vredenburg is open vanaf 19.30 uur. Bij binnenkomst is het eerste kopje koffie of thee gratis. Slechthorenden kunnen dankzij de ringleiding met een hoortoestel het geluid van de film beluisteren zonder storend omgevingsgeluid. Tickets van vijf euro per stuk kunnen worden gereserveerd op www.filmhuuswestervoort.nl. Gereserveerde tickets liggen bij Huize Vredenburg klaar tussen 19.15 en 19.45 uur. Daarna komen reserveringen te vervallen.

Meer berichten