De spelers van dit jaar. Staand v.l.n.r.: Annie Berends, Bram van Kuipers, Ans Pruntel, Jan Berends en Karin Gompelman. Zittend v.l.n.r.: Corine Thüss, Mathieu Bouman en Ineke van den Top.
De spelers van dit jaar. Staand v.l.n.r.: Annie Berends, Bram van Kuipers, Ans Pruntel, Jan Berends en Karin Gompelman. Zittend v.l.n.r.: Corine Thüss, Mathieu Bouman en Ineke van den Top. (Foto: John Verheul)

'Ondeugend' toneel Vriendentrouw

Op Tweede Paaasdag (maandag 22 april) speelt Toneelvereniging Vriendentrouw de eerste van drie komische voorstellingen in Zalencentrum Wieleman in Westervoort. Woensdagavond 24 april is de tweede voorstelling. De voorstelling van zondag 28 april is om 14.00 uur. De avondvoorstellingen beginnen om 19.30 uur.

Het belooft lachen te worden in Westervoort, want Vriendentrouw speelt dit jaar 'Bonbons in Luxeverpakking', een ondeugend toneelstuk van Ria de Looze-Lafeber. Het gaat over een gelukkig echtpaar, totdat er een doosje bonbons wordt gevonden. Familieleden, een zakenrelatie, de tuinman en de bemoeizuchtige huishoudster spelen allemaal hun rol in dit toneelstuk met veel misverstanden en hilarische scenes. Al vanaf november oefenen de nieuwe spelers op het komische stuk. Regisseuse is Vivian van Brakel en souffleuse is Monique Jansen.

De kaarten kosten in de voorverkoop 6,00 euro en aan de zaal 7,50 euro. De kaarten zijn te koop bij Wieleman, Slagerij Hetterschijt, Visspecialist de Botter, Stefan's Bloem en Zo en online via www.wieleman.com/evenementen.

Mannen gezocht
De 94-jarige vereniging Vriendentrouw zoekt voor volgend jaar extra spelers. Vooral mannen. Ben of ken jij een man die geknipt is voor het toneel? Mail naar info@vriendentrouw.nl.

Meer berichten