Carla Herlfterkamp uit Zevenaar treedt zondag 10 maart met haar trio op in Huize Vredenburg in Westervoort.
Carla Herlfterkamp uit Zevenaar treedt zondag 10 maart met haar trio op in Huize Vredenburg in Westervoort.

Theaterconcert van Carla Herlfterkamp & Trio

In Huize Vredenburg in Westervoort is op zondag 10 maart van 14.00 tot 16.00 uur een theaterconcert van Carla Herlfterkamp & Trio. De entree is 2,50 euro. Het is raadzaam om op tijd te komen want er kan niet worden gereserveerd.

Het intieme Theaterconcert 'Wat Mij Betreft…' is volgens mede-organisator Toine Claessen een autobiografisch avontuur van zangeres Carla Herlfterkamp. "Als voorbijganger ontvang je een kijkje in haar leven en ontmoeten we de mens in al z`n emoties: twijfel, vertrouwen, verdriet, geluk, onrust en verlangen. Het is zeer herkenbaar. Een oprecht, meeslepend, en muzikaal verhaal waar ze jou, begeleid door drie muzikanten, meeneemt over de grenzen van pop, jazz en Nederlandse kleinkunst. Muziek en miniatuurvertellingen, ontroerend, soms confronterend of hilarisch. Alles geheel in het Nederlands. 'Wat Mij Betreft…' is een ode aan het leven", aldus Claessen.

Met een aangepast programma hebben Carla & Trio vorig jaar een concert gegeven in Huize Vredenburg. Op 10 maart zullen zij het gehele programma brengen. Met liedjes van o.a. Toon Hermans, Rita Reys, Robert Long, Maarten van Roozendaal, Harry Jekkers, Pernilla Kannapinn, Bouwe Bruins & Carla Herlfterkamp e.a.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden