Popkoor Repeat tijdens Loobudget Concert afgelopen december.
Popkoor Repeat tijdens Loobudget Concert afgelopen december. (Foto: Tom Harder)

Popkoor Repeat speelt extra voorstelling Passion!

Wegens groot succes in de kaartverkoop, mag het Duivense popkoor Repeat hun oorspronkelijke drie voorstellingen van hun nieuwste theaterconcert Passion! nú al uitverkocht noemen. Met een ruime twee maanden te gaan tot de concerten heeft de grote vraag naar kaarten nu al gezorgd voor drie volle zalen op zaterdag 13 en zondag 14 april.

Om aan de huidige vraag naar kaarten te kunnen voldoen heeft Repeat een extra voorstelling kunnen inplannen. Op vrijdagavond 12 april om 20:00 zal het koor een extra avond hun Passion! spelen in het Musiater te Zevenaar.

In Passion! vertelt Repeat op moderne wijze het verhaal van de kruisiging van Jezus Christus. Geheel in het Nederlands gezongen en door hun eigen live band begeleid speelt het koor dus maar liefst viermaal dit indrukwekkende concert. Ook ditmaal bestaat het creatieve team weer uit dirigente Juliette Dumoré en regisseur Richard Sprokkereef.

De kaartverkoop is inmiddels gestart en zowel telefonisch via Kunstwerk Het Musiater als via de website van Repeat (www.popkoorrepeat.nl) zijn de vrijdagavond kaarten te bestellen.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden