Nieuwe verkoopwagen 't Stoepje

Bezoekers van de vrijdagse markt in Westervoort kunnen het niet hebben gemist: Bakkerij 't Stoepje beschikt over een gloednieuwe verkoopwagen. In de kraam staat, net als voorheen, Marja Koelewijn-De Graaf, een oer-Spakenburgse, de thuishaven van de alom bekende 'bakker van de markt'.

Marja: "Ik stond altijd op de markten in Westervoort, Boxmeer en Amersfoort. Omdat personeel uitviel ben ik alleen met Westervoort doorgegaan. Investeren in een nieuwe verkoopwagen voor één markt in de week is echter financieel niet te doen. Gelukkig schoot een Spakenburgse collega te hulp, Jan Koelewijn. Ik kan ik nu op vrijdag beschikken over zijn gloednieuwe wagen en hij helpt nog mee ook. Echt geweldig. De wagen is helemaal uitgevoerd volgens de nieuwe 2.0-franchiseformule van 't Stoepje. Het brood zit bijvoorbeeld niet meer in kratten, maar ligt op schappen."

In Westervoort voelt Marja Koelewijn zich op haar plek. "Ik sta hier al 35 jaar. Veel klanten voelen als familie. Ik zeg wel eens tegen mijn man: als we in een bejaardenhuis moeten, gaan we in een huis in Westervoort. Ik ken hier zoveel mensen."

Meer berichten