Parochie neemt afscheid van diaken Van Boven.
Parochie neemt afscheid van diaken Van Boven. (Foto: Parochie Sint Willibrordus)

Parochie neemt afscheid van diaken

Op zondag 3 februari aanstaande neemt de parochie Sint Willibrordus afscheid van haar diaken-pastor André van Boven. In de afgelopen zes jaar heeft hij zich met hart en ziel ingezet voor deze parochie, die bestaat uit de geloofsgemeenschappen Babberich, Doesburg, Duiven, Giesbeek, Groessen, Herwen-Aerdt, Lobith-Tolkamer, Loo, Oud-Zevenaar, Pannerden, Spijk, Westervoort en Zevenaar.

Dankbaar voor zijn inbreng en betrokkenheid nemen bestuur, collega’s en parochianen afscheid van hem tijdens de Eucharistieviering die plaats zal vinden in de H. Andreaskerk te Zevenaar. De viering begint om 9.30 uur. Het gehele pastorale team geeft acte de présence. Muzikaal ondersteuning wordt verleend door een projectkoor dat gevormd wordt rond het A.M.K. koor te Zevenaar onder leiding van Paul Sweers. Er is tevens kindernevendienst.

Na afloop van de viering wordt hem een afscheidsreceptie gehouden in Zalencentrum Staring te Zevenaar waar alle parochianen van harte welkom zijn. Een vertrek uit deze parochie betekent voor diaken van Boven tevens een nieuw begin elders in het aartsbisdom. Met ingang van 1 februari 2019 gaat hij pastoraal werk verrichten in het gebied rond Zwolle, Steenwijk en Oost Flevoland.

Meer berichten