Albert Maassen en zijn zoon Daan gaan samen naar het metalfeest op 12 januari bij Wieleman in Westervoort.
Albert Maassen en zijn zoon Daan gaan samen naar het metalfeest op 12 januari bij Wieleman in Westervoort.

No Sleep 'till Wieleman: weerzien met bekenden

Albert Maassen uit Duiven gaat op zaterdag 12 januari samen met zijn zoon Daan naar het derde No Sleep 'till Wieleman-festival bij Wieleman in Westervoort. Hij verwacht veel bekenden te ontmoeten tijdens het metalfeest.

Albert Maassen (55) komt uit Groessen en woont tegenwoordig in 'Groessen-Noord' (bedoelt Duiven-Zuid). In zijn tienerjaren struinde hij de cafés en jongerencentra in de regio af. Rock-and-roll was de muziekstandaard, maar van nog een slagje harder, metal dus, waren veel jongeren van destijds ook niet vies. En dan nu een metalfeest bij Wieleman. Albert: "Geheid dat ik weer bekenden van vroeger tegenkom. Dat is iedere keer leuk. Die opzwepende metalmuziek maakt het sfeertje compleet."

Bijzonder voor Albert Maassen is dat hij samen met zijn zoon Daan (22) gaat. "Dit feest is echt zo'n 'vader-zoon-ding'. Zoals er ook veel moeders en dochters, moeders en zonen en vaders en dochters zijn. Heel apart. Ik kom ook altijd leerlingen van ROC Rijn IJssel tegen. Ik werk daar. Mooi dat mensen van alle leeftijden samen een gezellige avond kunnen hebben."

Kaartjes voor No Sleep 'till Wieleman zijn te bestellen via: www.nosleep.nl. Of te koop bij Wieleman, Jumbo Mennings en Cigo Westervoort.

Meer berichten