Willem Janssen (links) en Paul Scheers, metalliefhebbers onder elkaar.
Willem Janssen (links) en Paul Scheers, metalliefhebbers onder elkaar.

'Ja, hard en heftig, maar wij vinden dat juist mooi'

Op zaterdag 12 januari is het derde No Sleep 'till Wieleman-festival in Westervoort. Ook dit keer zijn Willem Janssen en zijn vrouw Karin van de partij. "De sfeer is geweldig."

De eerste ontmoeting met organisator Paul Scheers van het metalfestival kan Willem Janssen zich nog goed herinneren. "We zagen elkaar bij de snackbar. Omdat ik een metal-T-shirt aan had, sprak Paul me aan. Hij was van plan een metalfestival te organiseren. Dat was het eerste festival in januari 2017. Karin en ik zijn daar geweest, net als bij het festival in januari 2018. En op 12 januari gaan we weer."

Met zijn eigen autorijschool (www.rijschool-willem.nl) is Willem Janssen ook sponsor van No Sleep 'till Wieleman. "Ik wil Paul helpen het festival in stand te houden. Het is veel Nederlandstalig tegenwoordig, maar er zijn ook genoeg mensen die van andere soorten muziek houden. Van metal bijvoorbeeld. Ja, het is hard en heftig, maar wij vinden dat juist mooi. De sfeer bij Wieleman is perfect en op zo'n festival kom je vaak oude bekenden tegen. We verheugen ons erop."

Kaartjes à 15 euro zijn te bestellen via: www.nosleep.nl, of te koop bij café Wieleman, Jumbo Mennings en Cigo Westervoort. Aan de deur kost een kaartje op 12 januari 20 euro.

Meer berichten