Zangeres Do.
Zangeres Do. (Foto: William Rutten)

A.s. zondag in Luxor Live: benefietconcert met zangeres Do

Het is bijna zover. Zondagmiddag 18 november om 15.30 uur vindt het benefietconcert voor Stichting Gaandeweg (dat kantoor houdt in Duiven) plaats in het Arnhemse Luxor Live. Het belooft een uniek en jazzy ‘sunday afternoon concert’ te worden voor het goede doel.

Politie BigBand Oost-Nederland treedt belangeloos op, samen met zangeres Do (o.a. bekend van haar hit ‘Heaven’). Ambassadeurs en ‘vrienden’ van de stichting zullen aanwezig zijn, daarnaast is er vrije kaartverkoop. Er zijn nog kaarten (inclusief een drankje) beschikbaar via de website van Luxor Live.

Wethouder Paping is bij dit concert aanwezig en neemt het eerste Gaandeweg Magazine in ontvangst. In dit jubileummagazine wordt teruggeblikt op drie decennia Gaandeweg en komen veel betrokkenen aan het woord, waaronder gezinnen die op vakantie zijn geweest via de stichting, kinderoncologen en de directeur van Vereniging Ouders Kinderen en Kanker (VOKK). Alle aanwezigen krijgen het magazine mee naar huis.

Stichting Gaandeweg sluit met dit evenement haar jubileumjaar af, waarin wordt gevierd dat zij 30 jaar bestaat. Sinds 1988 organiseert de Gelderse stichting vakanties voor gezinnen met een kind dat kanker heeft.

Meer berichten