Monique Cornielje.
Monique Cornielje.

Plaats voor korte optredens tijdens Open Podium

Op zaterdag 24 november houdt Muziekcafé De Lantaern de eerste drie kwartier vrij voor mensen die een kort optreden willen geven. Daarna zal Monique Cornielje een luchtig levensverhaal vertellen en trakteren Ella Visser en Lenie Adolfsen het publiek op Jiddische liedjes. Het Open Podium begint om 21.00 uur en is helemaal gratis.

De lantaern houdt de eerste drie kwartier van dit Open Podium vrij voor artiesten die een kort optreden willen geven. Variërend van een paar liedjes spelen en zingen, gedichten voorlezen tot een dans laten zien. Graag opgeven via j_oudendijk@hotmail.com. Monique Cornielje breng een luchtig levensverhaal. Noem het een monoloog over het leven, dat misschien niet altijd even makkelijk is, maar waar je zoveel van kunt leren dat het nog leuk wordt ook. Het is een authentiek verhaal met persoonlijke ervaringen als rode draad.

Ella Visser werd op haar 12e gegrepen door Jiddische muziek. Drie jaar geleden ging Ella bij toeval naar een concert van Shura Lipovsky, dè zangeres van het Jiddische lied in Nederland en ver daarbuiten. Sinds 2 jaar heeft ze zangles van Shura. Lenie Adolfsen was 7 jaar toen ze een proefcursus accordeon volgde. Het was liefde op het eerste gezicht, ze is nooit meer gestopt met spelen. Lenie heeft in goede accordeon orkesten gespeeld en ontdekte dat samen muziek maken de leukste manier is om met dit instrument bezig te zijn. Sinds December 2017 spelen Lenie en Ella samen.

Meer berichten