In Between.
In Between. (Foto: Sanne Smits)

Sfeervol kerstconcert In Between en Ulfts Mannenkoor

Na het succes van het muzikale spektakel op 29 en 30 maart 2018, onze eigen uitvoering van The Passion het lijdensverhaal van Jezus in de Kathedraal van de Liemers , maakt In Between zich op voor een volgende muzikale uitdaging!

Op vrijdagavond 14 december om 20.00 uur organiseren wij in de H. Andreaskerk in Groessen een sfeervol kerstconcert. Te gast is dan niemand minder dan het Ulfts Mannenkoor! Het Ulfts Mannenkoor bestaat al meer dan 60 jaar en staat met ongeveer 100 zangers garant voor een sfeervol, afwisselend en indrukwekkend repertoire. De koren laten afzonderlijk en gezamenlijk van zich horen.

U wordt vanaf 19.30 uur ontvangen met een kopje koffie en na afloop van het concert staat er een warm glaasje glühwein voor u klaar op de culinaire kerstmarkt op het grasveld voor de kerk. Op deze culinaire kerstmarkt zijn tegen betaling meerdere winterse hapjes en dranken verkrijgbaar.

Dit alles bij elkaar belooft een groot muzikaal en sfeervol spektakel te worden waarbij de voorbereidingen nu al in volle gang zijn. Kaarten a € 15,- incl koffie/thee bij aanvang van het concert en 1 glaasje glühwein na afloop van het concert zijn vanaf nu verkrijgbaar via www.koorinbetween.nl. Tevens zijn er diverse verkooppunten in de regio waaronder Dorpshuis Groessen en de parochiesecretariaten van Groessen, Duiven, Loo en Zevenaar.

Meer berichten