Theatergroep IJsbloemen heeft voor één avond een eigen theater

Zevenaar is een theater rijker. De Kerst Theater Show van GroenRijk Zevenaar opent 2 november haar deuren om 19 uur. Theatergroep IJsbloemen is hierbij het levend decor.

De theatergroep is bekend van verschillende producties o.a. bij Landgoed Halsaf. Door het hoge niveau van deze groep worden ze gevraagd in heel Nederland. Op 2 november zijn zij de gastheren en -vrouwen van de avond. Zij nemen u mee in hun wereld en trakteren u op een hapje en een drankje, afgewisseld met stil spel.

De kerstshow van GroenRijk spreekt dit jaar met het thema theater tot ieders verbeelding. De kamers zijn met veel zorg en in detail ingericht met verschillende stijlen en kleuren. Van klassieke kerst, landelijk tot over de top. Voor ieder is er een thema te vinden. Ook kinderen zijn van harte welkom, voor hen is er een kamer met kinderinspiratie ingericht.

Het thema Theater geeft ruimte aan fantasie en creativiteit. Waan je in het theater. Altijd al eens op een podium willen staan? Neem plaats in de rode pluche theater stoelen, geniet van popcorn of maak een selfie in de fotohoek.

Met allure, gezelligheid, warmte en een glimlach ontvangt Groenrijk & Landwinkel Zevenaar en de Theatergroep IJsbloemen u graag tijdens de opening van de kerstshow op vrijdag 2 november van 19.00 tot 21.00 uur.

Laat u verrassen en ga een avond uit. U bent van harte welkom!

Meer berichten