Paul Schoolderman.
Paul Schoolderman.

Cabaret hoofdmoot tijdens Open Podium

Op zaterdag 3 november staan er wel drie cabaretiers op het podium in Muziekcafé De Lantaern in Zevenaar. Tijdens het dit Open Podium  staan Jans Budding, Paul Schoolderman en Paul London afwisselend garant voor goede grappen en komische verhalen. De avond wordt afgesloten met een muzikale roadmovie door de Belgische band Zonen met vaders. Aanvang 21.00 uur. Gratis entree.

Jans Budding (1983) werd  aangenomen als het nieuwe ‘supertalent’ bij het Comedy Huis in Utrecht, waar ze sindsdien wekelijks te zien is. Jans vertelt vrolijke verhalen vol zelfspot en heeft een unieke kijk op de wereld. "Zou je dat nou wel doen?" kreeg Paul Schoolderman als kind vaak te horen. Hierdoor twijfelt hij aan alles en weet hij niks zeker. Schoolderman is een comedian met scherpe grappen. Paul London is begonnen met stand-up comedy in Nieuw Zeeland met als hoogtepunt een uitverkochte dubbelshow met Brent McGuinness. Binnen drie maanden na zijn eerste set, stond hij al in de landelijke finale van de Raw Comedy Quest. Sinds 2015 bestormd hij de Nederlandse podia met succes!
De Vlaamse band Zonen met vaders (Gent) gaat vanaf november 2018 op muzikale en menselijke queeste. Nadat ze in 2017 hun debuut ‘Open & dicht’ uitkwam, timmert Zonen met vaders naarstig aan een opvolger die ‘Ogen voor een andere blik’ zal gaan heten. Najaar 2018 en voorjaar 2019 gaan de acht muzikanten op zoek naar belangrijke, interessante plekken uit hun jongere jaren.

Meer berichten