De cast van PIT.
De cast van PIT. (Foto: @Koos Roelofs)

Musicalvereniging Pit uit Duiven speelt 'Circus'

Musicalvereniging Pit uit Duiven werkt momenteel aan de voorstelling 'Circus'. Het verhaal is zoals altijd weer geschreven door medespeelster Jackie van der Werff. Jennie Hidding tekent weer voor de regie.

Het verhaal: Circus Bimbam komt naar ons dorp. Dat belooft weer een prachtig festijn voor de hele familie te worden. Helaas gaat het niet goed met Circus Bimbam. De circusartiesten hebben nieuwe kleding en nieuw circusmateriaal nodig, maar daar is geen geld voor. De kaartverkoop blijft achter en het circus staat in de rode cijfers. Er zit maar één ding op: hééél veel kaartjes verkopen. Gaat dat wel lukken? Wie wil er in dit tijdperk van snel internet, snapchat en youtube nog naar het circus? Dan gloort er hoop. In het publiek zit een rijke vreemdeling die het circus een warm hart toedraagt. Kan hij het circus redden?

Deze swingende, hilarische voorstelling is te zien op vrijdag 9 en zaterdag 10 november om 20.00 uur en op zondag 11 november om 14.30 uur in De Ogtent, Remigiusplein 9 te Duiven. De toegangskaarten kosten 8,00 euro per stuk en zijn nu al verkrijgbaar via www.pitduiven.nl en n vanaf half oktober bij Bruna Duiven en Bakkerij Koenen Eilandplein.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden