KinderzwerfboekStation IKEA Duiven in actie tijdens Kinderboekenweek!

Op 3 oktober start de Kinderboekenweek. Op deze dag roept Kinderzwerfboek iedereen op om de boekenkast op te ruimen en kinderboeken te laten zwerven. Als er meer boeken zwerven, kunnen meer kinderen een leuk boek lezen. En dat is belangrijk! Want kinderen die boeken lezen, hebben een betere taalontwikkeling en een grotere kans op een goede toekomst.

Bij KinderzwerfboekStation IKEA Duiven kunnen kinderboeken worden gebracht, zodat andere kinderen ze kunnen lezen. Ook kan ieder kind hier een boek uitzoeken. Kom op 3 oktober bij IKEA Duiven, tussen 15 en 17 uur, een boekenlegger versieren! Kinderen van alle leeftijden zijn welkom.

Een kinderzwerfboek is een boek met een zwerfsticker op de kaft. Iedereen kan kinderboeken uit zwerven sturen, zodat andere kinderen ze kunnen lezen. Lever je tweedehands kinderboeken in bij IKEA Duiven, zodat nog meer kinderen kunnen gaan lezen. Een KinderzwerfboekStation is een plek waar kinderen boeken kunnen brengen of halen om thuis te lezen. Er zijn 2.500 KinderzwerfboekStations in Nederland, allemaal te vinden op www.kinderzwerfboek.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden