V.l.n.r.: Frans Brink (die zijn kermisexpositie promoot), William Boekhorst, Bert Janssen, Diana van Kesteren, Johan Paape en Mendy Tiemissen.
V.l.n.r.: Frans Brink (die zijn kermisexpositie promoot), William Boekhorst, Bert Janssen, Diana van Kesteren, Johan Paape en Mendy Tiemissen.

Speciale kermisvlag met opbrengst voor goede doel

De Dorpstraat en winkelcentrum Wyborgh zijn dit jaar tijdens de kermisdagen versierd met fleurige vlaggen. Ter verhoging van de feestvreugde. De opbrengst van de vlaggenactie gaat naar de Stichting DreaMS.

Het is een initiatief van de Westervoortse ondernemers Bert Jansen, Johan Paape, Mendy Tiemissen en Diana van Kesteren. Allemaal kijken ze uit naar de kermis, die wordt gehouden van 6 t/m 9 oktober. Het viertal kreeg William Boekhorst van Winkeliersvereniging De Wyborgh en Martin Wieleman van de Stichting Kermis Westervoort enthousiast, en dat betekent dat er tijdens de kermisdagen volop gevlagd gaat worden. Uit drie ontwerpen werd op Facebook gekozen voor een roze vlag, die is ontworpen door Mediaz Creatie | Communicatie.

De vlaggen kosten 17,50 euro per stuk. Vanaf vrijdag 21 september zijn ze te koop bij Zalencentrum Wieleman. Online bestellen kan ook: info@mediaz.nl. De totale opbrengst gaat, na afloop van de maakkosten, naar de Stichting DreaMS, die is opgericht door de Westervoorters Patrick Gal en Pascal Zweers. Met DreaMS wordt geld ingezameld voor wetenschappelijk onderzoek naar kinder-MS. Romy, de dochter van Patrick Gal, lijdt aan deze ziekte.

Meer berichten