Schildertechnieken.
Schildertechnieken. (Foto: Marian Soeter)

Open Dag vol verrassingen!

"Hobbycentrum De Liemers" houdt op zaterdag 6 oktober van 11.00 tot 16.00 uur open dag. Kom en zie wat u in uw vrije tijd allemaal kunt maken.

Er is een atelier waar geschilderd en getekend wordt en ook met hout en zachte steen gewerkt wordt. De prachtige houten en stenen beelden die gemaakt zijn door de leden zijn volop te bewonderen. Een aantal van onze leden zijn op deze dag aanwezig om hun werkstukken te laten zien. Op deze dag is ook Marian Soeter aanwezig, die u laat zien welke schildertechnieken mogelijk zijn en hoe u deze technieken zelf kunt leren. Ook is er op deze dag een speciaal schilderhoekje voor kinderen waar zij hun eigen schilderijtje kunnen maken.

Daarnaast is er de timmerwerkplaats waar met professionele machines nuttige en kunstzinnige werkstukken gemaakt zijn. O.a. John Vermeulen met modelbouw houten auto’s en Klaas Wielinga met houten modeltreintjes. En komt u vooral ook bekijken wat er met ‘simpel' figuurzagen bereikt kan worden. De mooiste werkstukken van onze leden zijn te bewonderen. Ook een demonstratie door Rieny Putmans van de Midwintergroep Bergh, hoe een midwinterhoorn wordt gemaakt. Verder hebben we Gerrit Lischer uitgenodigd die het alom bekende “nostalgische”Meccano laat zien. Dit was voor velen misschien wel de eerste kennismaking met techniek. Ook heel bijzonder is het vakmanschap van Willem Wienholt die speciaal op deze dag rieten bijenkorven maakt.

U zult zien dat het Hobbycentrum zeer vele mogelijkheden biedt voor het uitoefenen van uw hobby.

Marconistraat 20, Hengelder - Zevenaar
(Bij parkeerterrein OBW).

Bezoek ook onze website: www.hobbycentrumdeliemers.nl

Meer berichten