Rosan van der Zee
Rosan van der Zee

Veel lachen en luisteren tijdens Open Podium

Tijdens het Open Podium van 22 september in muziekcafé De Lantaern te Zevenaar valt er veel te lachen, maar ook te luisteren. Lachen om de grappen van cabaretiers Marvin Stapart en Rosan van der Zee en luisteren naar liedjes van troubadour Stijn Charpentier.  Het eerste optreden start om 21.00, maar vanaf 20.15 uur is iedereen welkom.

Cabaretier Marvin Stapert  beschikt over een flinke dosis zwartgallige en cynische humor gelardeerd met spitsvondige woordspelingen. Dit in combinatie met veel idiosyncratische gedachten.

Stijn Charpentier is een zanger die zijn verhalen verpakt in liedjes. Soms  rustig, vaak energiek, maar het gaat vooral om de waarde van het verhaal. Hij wordt vaak vergeleken met Boudewijn de Groot.  Er zit folk in, een beetje punk, een vleugje ska en af en toe hoor  je nog dat Stijn in een vorig leven hip hop muziek heeft gemaakt.  Een ouderwetse troubadour in de Nederlandse taal.

Rosan van der Zee staat in de bloei van haar leven.  Als je haar ziet, lijkt alles te zijn zoals het hoort. Een verzameling van successen en geen wolkje voor de zon. Echter, is de realiteit toch anders. Ze brengt haar ontluikend theaterstuk ‘Happy Depressie’.  Een persoonlijk verhaal dat op luchtige wijze zijn weg naar buiten vindt.

Lekker lachen en luisteren naar mooie liedjes dat kan deze avond allemaal in Muziekcafé De Lantaern. Vanaf 20.15 uur staat de koffie en de gastvrije vrijwilligers voor u klaar.

Meer berichten