De wandeldriedaagse zit er weer op. Net als voorgaande jaren konden ook rolstoelers deelnemen.
De wandeldriedaagse zit er weer op. Net als voorgaande jaren konden ook rolstoelers deelnemen.

Senioren Wandel 3 daagse 'lekker ongecompliceerd'

Nog iets meer mensen dan voorgaande jaren namen vorige week deel aan de tiende editie van de Westervoortse Senioren Wandel 3 daagse. Het weer werkte mee, er werd lekker gewandeld en de sfeer was goed. Wat wil een mens nog meer?

Stefan Reijers van Fysiotherapie Centrum Westervoort en zijn partner Manon Vaneker organiseren de driedaagse, geholpen door medewerkers en vrijwilligers. De afstanden zijn relatief kort (675, 1000 en 1250 meter), maar als je wat ouder en in veel gevallen minder goed ter been bent, is het toch een hele prestatie drie avonden achtereen te wandelen. Dat laatste is overigens geen verplichting. Mensen die één of twee avonden mee willen lopen zijn ook welkom. Stefan Reijers: "Het is allemaal lekker ongecompliceerd. Zo zijn we tien jaar geleden bij de opening van gezondheidscentrum Rozet begonnen en zo doen we het nog steeds. Het is leuk om te zien dat de hele hal van Rozet drie middagen vol zit en dat mensen plezier hebben."

Burgemeester Van Hout was dit jaar aanwezig bij de start. De afsluitende middag werd opgeluisterd door een trekharmonicaspeler die bekende oud-Hollandse melodietjes ten gehore bracht. Voor alle deelnemers was er een zonnebloem van Stefan's Bloem&Zo.

Meer berichten