The Coincidences.
The Coincidences.

Ierse klanken door de Coincidences in De Lantaern

Op zaterdag 8 september zullen de eerste Ierse klanken van het nieuwe seizoen te horen zijn in Muziekcafé De Lantaern in Zevenaar. Want dan betreedt de 8 koppige band The Coincidences het podium voor een avond vol onvervalste Ierse muziek. Aanvang 21.00. Entree: € 10,-.

Een turfvuur, zwart bier, sláinte mhath, verhalen, vrolijke muziek er is altijd wel een reden om een Irish Pub op te zoeken. Vanuit een gezamenlijke passie voor Ierse muziek zijn the Coincidences uit Nederland in 2015 gestart met een optreden in de Flannagans pub op St’ Patricksday. Nu na drie jaar heeft de band een vaste kern van enthousiaste instrumentalisten en twee veelbelovende jonge zangeressen, Charelle Veldhuizen en Marlijn Brink.

De band werkt continu aan uitbreiding en verbetering van het repertoire van Ierse klassiekers, covers en eigen werk. Vorig jaar, na successen in diverse Irish Pubs werd de band in de Amsterdamse Mulligans Irish bar geroemd als Local Irish Band een eretitel naast alle optredende Ierse artiesten. Met een afwisselend programma van muziek, mystiek en verhalen staat de band op de planken.

The Coincidences, ‘toevalligheden’, daar zijn de Ieren goed in, go with the flow. The Coincidences spelen bruisende Ierse folkmuziek! Dit in een wisselende samenstelling van zang, flutes en tin whistle, gitaar, accordeon, viool, banjo, mandoline, bas, bodhran & drums. Kortom een heerlijke avond genieten van Ierse folkmuziek in het altijd gezellig Muziekcafé De Lantaern.

Meer berichten