Wandelaars onderweg tijdens de 24 uurs-estafette SamenLoop voor Hoop de Liemers.
Wandelaars onderweg tijdens de 24 uurs-estafette SamenLoop voor Hoop de Liemers. (Foto: Fotic, Walter Verwaal, Duiven)

29 augustus: laatste informatieavond voor SamenLoop voor Hoop

Op woensdagavond 29 augustus a.s. is de laatste informatieavond als voorbereiding voor de SamenLoop voor Hoop de Liemers op 8 en 9 september in het Horsterpark in Duiven. Deze avond is voor teamcaptains, teamleden, vrijwilligers en iedereen die zich nog wil aanmelden voor deze 24 uurs wandelestafette waarbij de opbrengst naar het KWF gaat. De informatieavond begint om 19.30 uur in het Theepaviljoen in het Horsterpark, dus NIET in de OG Tent!

Teams en vrijwilligers worden geïnformeerd over alle praktische zaken tijdens de SamenLoop, zoals:
Indeling evenemententerrein
Het 24 uurs-programma met de openingsceremonie, kaarsenceremonie en slotceremonie
Opbouwen tenten
Overnachten
Taken voor de vrijwilligers en wanneer is jouw hulp nodig
En nog veel meer

Kaarsenzakken/Sleutelhangers
Tijdens de informatie-avond kun je kaarsenzakken à € 5,- kopen. Op deze kaarsenzak kun je een tekst schrijven of tekening maken voor iemand die je wilt gedenken of wilt steunen. Op 8 september plaats je de kaarsenzak langs het parcours. Tijdens de kaarsenceremonie branden alle kaarsen. Ook kun je sleutelhangers kopen à € 2,- als blijvende herinnering aan de SamenLoop voor Hoop. Kaarsenzakken en sleutelhangers zijn ook bij de wandelteams te koop. 

SamenLoop voor Hoop de Liemers wordt gehouden in het Horsterpark in Duiven. Je kunt als team mee wandelen, zodat er 24 uur lang minimaal 1 lid van het team in het parcours is. De opbrengst van de SamenLoop voor Hoop gaat naar het KWF, 10% gaat naar het Braamhuis in Zevenaar.

Meer weten: www.samenloopvoorhoop.nl/de-liemers.

Meer berichten