De leeshond.
De leeshond. (Foto: Vincent Gal)

Muzikale lezing door Paul Mulder in De Lantaern

Op zaterdagavond 1 september geeft Paul Mulder in Muziekcafé De Lantaern in Zevenaar een muzikale lezing over zijn boek ‘De leeshond’ Voorafgaand treden Carla Herlfterkamp en Theo Scholten op. Samen brengen zij een aantal liedjes uit de theatershow ‘Wat mij betreft. De avond wordt afgesloten met country en western songs gezongen door Alysa.

De columns die Paul Mulder schreef voor de Gelderlander zijn verschenen in het boek ‘De leeshond’, samen met veel van zijn liedteksten. De titel van het boek verwijst naar Sparky. Deze lieve hulphond helpt jonge kinderen bij de kunst van het lezen. Tijdens een muzikale lezing worden de veelal humoristische columns afgewisseld met bijpassende liedjes.’

Als zangeres, in Jazz en lichte muziek is er voor Carla Herlfterkamp niets mooiers dan een emotie overbrengen. Met een liedje breng je een verhaal over en door dat eerlijk en puur te vertellen vanuit haar hart kan ze anderen bereiken. Daarnaast houdt de zangeres ook van de hilarische liedjes. Maar ook voor een rap draait ze haar hand niet om. Samen met haar vaste accordeonist Theo Scholten zal ze o.a. een aantal nummers zingen uit haar Theaterconcert ‘Wat mij betreft’.

Zangeres Alysa is ook al heel wat jaren actief in de muziek. Haar repertoire bestaat uit mooie zelfgeschreven liedjes afgewisseld met herkenbare covers. Op deze avond richt ze zich vooral op het country genre. Haar 10 jarige dochter Wynonna zingt ook een paar nummers mee.

Meer berichten