Kreatieve Kring presenteert programma nieuwe seizoen

Het programmaboekje met daarin de cursussen van de Kreatieve Kring Westervoort in het seizoen 2018-2019 is uit. Als het goed is vindt iedereen het een dezer dagen in zijn brievenbus.

Het nieuwe cursusprogramma gaat in september in en biedt een breed scala aan lang- en kortlopende cursussen en workshops. Van tekenen/schilderen, beeldhouwen en keramische vormgeving, tot kunstbeschouwing, glas in lood, mozaïek en fotografie. Nieuw komend seizoen zijn de korte cursussen aquarel schilderen, tekenen/schilderen met pastelkrijt en een beginnerscursus boetseren. Alle cursussen en workshops worden verzorgd door vakbekwame docenten en de lessen kenmerken zich door een gezellige en ontspannen sfeer. De Kreatieve Kring beschikt over atelierruimten in Kulturhus De Nieuwhof aan de Rivierweg 1. Het programmaboekje is ook verkrijgbaar bij de bibliotheek, De Nieuwhof en bij de cursusadministratie.

Wie meer wil weten dan in het programmaboekje staat vermeld, is welkom op de open dag van Kreatieve Kring Westervoort op zondag 2 september van 11.00 tot 16.00 uur in De Nieuwhof. Kijk op de website www.kreatievekringwestervoort.nl voor meer informatie of bel met Riky Rothengatter, 026 311 96 59.

Meer berichten