Kay van Lier en Annalise van Veelen, eerstejaarsstudenten van de opleiding Sociaal Werk aan ROC Rijn IJssel.
Kay van Lier en Annalise van Veelen, eerstejaarsstudenten van de opleiding Sociaal Werk aan ROC Rijn IJssel.

Vrijdag Banenmarkt bij Interstap in Westervoort

Net als vorig jaar wordt er een Banenmarkt gehouden bij re-integratiebedrijf Interstap in Westervoort. Vrijdag 29 juni van 14.00 tot 16.00 uur aan de Uitterweert 2. Mensen die een baan zoeken zijn van harte uitgenodigd.

Annalise van Veelen (17) en Kay van Lier (22), eerstejaarsstudenten van de opleiding Sociaal Werk aan ROC Rijn IJssel in Arnhem, organiseren de Banenmarkt als onderdeel van hun stage. Acht bedrijven en uitzendbureaus hebben ze weten te interesseren en ze hopen dat er op het laatste moment nog een paar bij komen. Annalise: "Tien bedrijven hebben we ons ten doel gesteld en daar gaan we nog steeds voor."

Onzekerder is de opkomst van potentiële werknemers. De beide studenten zijn optimistisch. "We hebben op allerlei manieren geprobeerd bekendheid te geven aan de markt. Via Facebook bijvoorbeeld en nu ook met een stukje in de krant. Vorig jaar waren er tussen de 70 en 80 mensen. Dat aantal verwachten we te overtreffen."

Annalise en Kay zorgen na de Banenmarkt voor een terugkoppeling naar zowel bedrijven als bezoekers. "Omdat we willen weten of de markt ook concreet iets oplevert voor de bedrijven die meedoen en de bezoekers die de moeite nemen om te komen."

Meer berichten