Belangstellenden zijn vrijdag 29 juni van 11.30 tot 14.45 uur welkom om een kijkje te komen nemen in de volledig vernieuwde schooltuin.
Belangstellenden zijn vrijdag 29 juni van 11.30 tot 14.45 uur welkom om een kijkje te komen nemen in de volledig vernieuwde schooltuin.

Spelen en ontdekken in het groen bij IKC het Ravelijn

De tuin achter Integraal Kindcentrum het Ravelijn aan de Steenderens 1 in Westervoort heeft de afgelopen periode een metamorfose ondergaan.

Met hulp van leerlingen, ouders, leerkrachten, de mannen van Wijkraad Steenderens en de jongeren van Creon is de voormalige verblijfplaats van kippen, konijnen en geiten volledig leeggehaald.

Vervolgens is een extern bedrijf aan de slag gegaan met de opdracht 'Spelen en ontdekken in het groen'. "Voor de jongste kinderen is er straks alle gelegenheid om te klimmen, te klauteren, te glijden en heerlijk te spelen. Daarnaast als het jonge groen de tijd heeft gehad om te groeien, zal er gestruind kunnen worden door de natuur en zullen er vast allerlei leuke ontdekkingen gedaan worden. Bij goed weer kan er met water gespeeld worden", aldus directeur Arjan Boll.

Ook aan de oudere kinderen is gedacht. Er zijn picknicktafels geplaatst om heerlijk te chillen of gewoon buiten les te krijgen. Boll: "Als laatste wordt er binnenkort een verkeersplein aangelegd en dan kunnen de kinderen op en top genieten in een mooie veilige en kindvriendelijke omgeving. Iedereen is van harte welkom om op vrijdag 29 juni vanaf 11.30 tot 14.45 uur een kijkje te komen nemen."

Meer berichten