Logo westervoortpost.nl


Het jaarlijkse beachvolleybaltoernooi in Westervoort wordt dit jaar voor de 25e keer gehouden.
Het jaarlijkse beachvolleybaltoernooi in Westervoort wordt dit jaar voor de 25e keer gehouden.

Beachvolleybal Actief'81: inschrijven kan tot 22 juni

Het jaarlijkse beachtoernooi van de recreatieve volleybalvereniging Actief'81 uit Westervoort wordt dit jaar voor de 25e keer gehouden tijdens 'Westervoort in Beweging'. Het thema is: 'Beach, Ballen en Burgers'. Inschrijven kan tot 22 juni.

Het toernooi vindt plaats op zaterdag 18 en zondag 19 augustus bij natuurbad De Waaij in Westervoort. Omdat het de 25e editie is wordt op zaterdagavond van 17.30 tot 18.30 uur een Happy Hour gehouden. Aansluitend is er een barbecue (apart voor aanmelden) en gaan zestien tweetallen spelen om de 'Actief'81 Beach Trofee 2018'. Voorafgaand aan het toernooi, op vrijdagavond, is er een jubileumreceptie waarop de organisatoren van het eerste uur worden gehuldigd.

Meedoen kan in diverse poules op verschillende niveaus, recreatief en competitief. Alle informatie is te vinden op de website www.actief81.nl (evenementen). Op de site staat ook informatie over de beachclinics die vanaf 8 juni op vrijdagavond worden gegeven. Net als andere jaren kan individueel worden ingeschreven. De organisatie brengt 'losse' inschrijvers met elkaar in contact, zodat teams kunnen worden gevormd. Inschrijven als individu kost 7,50 euro. Teams van minimaal vier spelers betalen 30 euro (let op: voor het tweetallentoernooi op zaterdagavond gelden andere voorwaarden). Vol is vol. Bel voor meer informatie met Erik Willemsen: 026 311 53 82 (na 19.00 uur).

Meer berichten

Shopbox