Logo westervoortpost.nl


Weer inschrijven voor de Avond4daagse Westervoort

De Avond4daagse Westervoort wordt ondersteund door het project Jongeren op Gezond Gewicht (JOGG) en staat daarom in het teken van gezond eten en drinken. Het evenement is van dinsdag 19 t/m vrijdag 22 juni. Inschrijven kan via de basisscholen en tijdens inschrijfavonden in Kulturhus De Nieuwhof.

Om het thema te onderstrepen krijgen alle deelnemers iedere wandeldag een flesje water en een stuk fruit. Dit is mogelijk dankzij hoofdsponsor Jumbo Mennings. Het aantal deelnemers aan de vierdaagse laat de laatste jaren een gestage groei zien. De verwachting is dat die doorzet. Dat zou betekenen dat rond de 1300 wandelaars op pad gaan. De afstanden zijn: 2½, 5 en 10 kilometer. Start en finish zijn iedere dag bij De Nieuwhof aan de Rivierweg. De starttijden: 10 kilometer 17.30 uur, 5 kilometer 18.00 uur en 2½ kilometer 18.30 uur. De feestelijke binnenkomst op vrijdag 12 juni is vanaf 19.30 uur.

Inschrijven kan via de scholen en tijdens inschrijfavonden. Op de volgende dagen deelt de organisatie tot één uur na schooltijd startkaarten uit op de scholen: maandag 11 juni Sport IKC het Startblok, dinsdag 12 juni IKC de Hoge Hoeve, woensdag 13 juni IKC de Brug, donderdag 14 juni IKC het Ravelijn en vrijdag 15 juni Montessori Kindcentrum Westervoort. Kosten: 4 euro per kaart. Kinderen onder de 10 jaar moeten met een begeleider lopen. De inschrijfavonden in De Nieuwhof zijn op 1, 6 en 8 juni van 18.00 tot 19.30 uur.

Meer berichten

Shopbox