Logo westervoortpost.nl


Stedelijke Muziekvereniging Zevenaar.
Stedelijke Muziekvereniging Zevenaar. (Foto: Ab Hendriks)

Zwaluwconcert in Zevenaar

Een zwaluw maakt nog geen lente. Om die reden zocht de Stedelijke Muziekverenging Zevenaar een muzikale partner voor een lenteconcert. Op zondagmorgen 3 juni zal dit concert plaats vinden met als gast DT Orchestra . Beide orkesten zullen een aantrekkelijk programma spelen.

De Stedelijke Muziekvereniging neemt het eerste deel voor haar rekening. Bekende nummers als Army of the Nile, de musicalmuziek van  Symphonic Dances from Fiddler on the Roof en Tribute to Harry James komen aan bod.

Na de pauze verzorgt DT Orchestra het programma. Dit orkest begon 60 jaar geleden als hofkapel  met als naam de Diesel-Trekkers

Het orkest, onder de bezielende leiding van Jos Jansen en Roeland Cleijne, heeft in Nederland inmiddels een aardige reputatie opgebouwd en beheerst diverse muziekstijlen. Of het nu een tribute is aan Queen of een meezinger van André Hazes, DT Orchestra speelt het allemaal. Ook heeft het orkest diverse bekende artiesten begeleid zoals Karin Bloemen en Toni Neef. Zij zijn uitgegroeid tot een allround showorkest en staan garant voor een concertfeest. 

De Stedelijke Muziekvereniging  zal spelen onder leiding van Jos Jansen. Bij DT Orchestra dirigeert Roeland Cleijne. De toelichting op het programma wordt verzorgd door Henk Kip.

Een zwaluw maakt ook nog geen zomer, maar dit concert is zeker een goede opmaat.

Het concert is op zondag 3 juni in de aula van het Liemers College Zonegge 07-9 in Zevenaar.

De aanvangstijd is 11 uur. De toegang is gratis.

Meer berichten

Shopbox