Het 45+-team van AVW'66 bij de restanten van de Berlijnse Muur.
Het 45+-team van AVW'66 bij de restanten van de Berlijnse Muur.

Sponsorloop AVW'66 45+ voor Alpe d'HuZes

Het 45+-team van AVW'66 houdt op 9 mei een sponsorloop, waarvan de opbrengst is bestemd voor de Stichting Alpe d'HuZes. Iedereen kan meedoen voor het goede doel.

In 2017 maakten de voetballers van AVW'66 een uitstapje naar Berlijn. George Martens regelde het vervoer en deed dat perfect. Kort voor het vertrek kregen George Martens en zijn vrouw Gonda het bericht dat zij asbestkanker heeft (ook wel longvlieskanker genoemd). De toestand van Gonda Martens is nog steeds zeer zorgelijk. George Martens besloot een bijdrage te leveren aan het onderzoek naar de ziekte door dit jaar op 7 juni mee te doen aan Alpe d'HuZes.

Op hun beurt heeft het 45+-team van AVW'66 nu het initiatief genomen voor een sponsorloop op woensdag 9 mei. Iedereen kan, hardlopend of wandelend, meedoen aan de loop over 10 kilometer ('Rondje Westervoort'). Verzamelen om 19.30 uur in de kantine van AVW'66 op sportpark Hamerden. Sponsoren kan vanaf 50 cent per kilometer. Aanmelden per email bij Ferry Leenders: f.leenders3@chello.nl.

Op de foto AVW'66 45+ Staand vlnr: Jan Folbert, Ferry Leenders, Wouter Vink, Rob Pol, Albert Riggeling, Stein van Brakel, Marc Elfring, Jan Willem Wagter, Peter Westerink, Adri van Eldik en Hans Luimes. Gehurkt vlnr: Jeroen Puyman, Cor van 't Hoog, Menno Goedhart, Rob Beijkirch, Patrick Pothoven, Marc Fleuren en Bert de Leeuw.

Meer berichten