V.l.n.r.: Thijs Roelofs, Adnan Islamovic en Brian Baaijens.
V.l.n.r.: Thijs Roelofs, Adnan Islamovic en Brian Baaijens.

Hardlopen voor lichtpuntje door donker Horsterpark

Op vrijdag 20 april is de allereerste Neon Run. Dit hardloopevenement wordt georganiseerd door studenten van de opleiding sportmarketing aan de Saxion Hogeschool in Deventer. Het is een bijzonder evenement want deelnemers rennen in het donker over een verlicht parcours.

"Wij kregen de praktijkopdracht om een evenement te organiseren voor een goed doel. Onze keuze viel op Fonds Slachtofferhulp. Wij organiseren de hardloopwedstrijd in het donker met het motto: 'Lichtpuntje in donkere dagen'. Slachtofferschap kan iedereen overkomen. Wij willen met dit plezierige hardloopevenement deelnemers laten inzien dat niet iedereen het altijd makkelijk heeft. En dat het fijn is als er dan hulp beschikbaar is", aldus de medeorganisatoren Adna Islamovic, Thijs Roelofs en Brian Baaijen uit Duiven.

Het parcours behelst twee keer een rondje van 2,5 kilometer over een geheel verlichte route door het Horsterpark in Duiven. De start is om 20.30 uur bij de kinderboerderij. Deelname kost 5 euro, te betalen aan de start, of kan via de website overgemaakt worden. De gehele opbrengst komt ten goede aan Fonds Slachtofferhulp. Aanmelden kan eenvoudig via www.neonrunduiven.wordpress.com.
Fonds Slachtofferhulp maakt zich als maatschappelijke organisatie sterk voor slachtoffers van ongevallen, misdrijven en rampen. Meer info: www.fondsslachtofferhulp.nl

Meer berichten