The New Voices tijdens de laatste show, Carpe Noctem, najaar 2017.
The New Voices tijdens de laatste show, Carpe Noctem, najaar 2017. (Foto: Tom Harder)

The New Voices op zoek naar Bas (of Jan, Henk, Tim, Martijn....)

Theaterkoor The New Voices uit Zevenaar, derde van Nederland in de TOPklasse van het Balk Festival in Rotterdam en tweevoudig winnaar van de Top2000 popkoren-contest in Arnhem, zoekt Bas!

In aanloop naar de komende show in het Musiater in het najaar van 2019, heeft The New Voices nog plek voor een bas. Waar alle stemgroepen goed vertegenwoordigd zijn en zelfs een wachtlijst moeten hanteren, is er dus nu een gewild plekje vrijgekomen. Niet alleen zangtalent maar ook gevoel voor ritme is wel een must. Naast het zingen van klassiek tot pop besteedt The New Voices veel aandacht aan de algehele presentatie. Uit het hoofd zingen, passende kleding en doeltreffende choreografie zijn hier uiteraard voor nodig.

The New Voices repeteert iedere dinsdagavond in ‘De Steenuil’, Steenhuizen 6 te Zevenaar. De repetitie start om 20.00 uur en duurt tot ongeveer 22.15 uur. Daarna komt de gezellige derde helft. Kom gerust eens meezingen en snuif de sfeer op van deze ambitieuze club vol met gezellige mensen!

Dankzij de bezielende leiding van dirigent Gerben Kruisselbrink en de creatieve geest van regisseur Richard Sprokkereef spat The New Voices regelmatig van het podium af. Open repetitie op dinsdag 27 maart. Eventueel andere datum in overleg.

Aanmelden (gratis) via info@thenewvoices.nl.

Meer berichten