De jaarlijkse uitvoeringen van Vriendentrouw zijn 11, 14 en 18 maart in Zalencentrum Wieleman.
De jaarlijkse uitvoeringen van Vriendentrouw zijn 11, 14 en 18 maart in Zalencentrum Wieleman.

Lachen met toneel- vereniging Vriendentrouw

Zondag 11 maart speelt Toneelvereniging Vriendentrouw de eerste van drie komische voorstellingen in Zalencentrum Wieleman in Westervoort. Woensdagavond 14 maart is de tweede voorstelling. De derde voorstelling is op zondagmiddag 18 maart.

Vriendentrouw speelt dit jaar de komedie Dolle Beestenboel, een stuk van Henk Roede. Het speelt zich af in Diergaarde Westerzoo'tje, de plaatselijke dierentuin. Het nieuwe apenverblijf gaat geopend worden door koning Willem-Alexander. Maar de komst van de Rijksvoorlichtingsdienst, de gierige directrice en de schietgrage dierenarts zorgen voor een hectische voorbereiding, en veel loslopende dieren.

De kaarten kosten in de voorverkoop 5 euro en aan de zaal 6 euro. De kaarten zijn te koop bij Wieleman, Slagerij Hetterschijt, Visspecialist de Botter en Stefan's Bloem en Zo en online via www.wieleman.com/evenementen.

Nieuw is dit jaar de voorstelling op zondagmiddag 18 maart om 14.00 uur. Vriendentrouw hoopt dat er meer gezinnen willen komen kijken, omdat het komische toneelstuk ook erg geschikt is voor kinderen.

Fotobijschrift: De cast van dit jaar, boven van links naar rechts: Monique Jansen, regisseuse Mirjam Bruens, Ans Pruntel, Trudy Kruk, Bram van Kuipers, Vivian van Brakel. Onder: Karin Gompelman, Mathieu Bouman en souffleuse Irma Boekhorst.

Meer berichten

Shopbox