Foto: Angelique Appelo

Clinic Mindful Walk in Westervoort

Op maandag 5 maart om 9.00 uur kunt u in het Horsterpark te Duiven/Westervoort kennismaken met Mindful Walk. Deze kennismakingsclinic wordt gegeven door Angelique Appelo, gecertificeerd Mindful Run instructeur.

Mindful Walk is een laagdrempelige manier om weer actief te gaan wandelen op een ontspannen gezonde manier. Bij Mindful Walk gaat het vooral om vanuit het HarTlopen. Bewust van je houding, ademhaling en lichaam. Mindful Walk is niet prestatiegericht. Er is aandacht voor ondermeer je neusademhaling, bewuster leren genieten van het wandelen, goed afgestemd op jouw mogelijkheden. Bewegen, met als resultaat, minder stress, meer energie!

Na de clinic kunt u zich inschrijven voor een 5weekse cursus. Tijdens de cursus wordt elke week een ander thema benaderd. Aan de hand van specifieke oefeningen ervaar je wat dit jou brengt. Na afsluiting van de cursus is jouw denkbeeldige rugzak gevuld met tools die jij kunt toepassen in jouw eigen wandelactiviteiten. Ga in 2018 voor meer plezier, ontspanning en een (nog) gezondere leefstijl.

Voor meer informatie kijk op mijn facebookpagina: Mindful Run Westervoort.

Aanmelden voor de clinic kan via www.mindfulrun.nl/westervoort of mail naar mindfulrunwestervoort@gmail.com

Meer berichten